Theater

Theaterles  Zutphen

Spelen blijft het leukste wat er is. Het geeft energie, zelfvertrouwen, plezier en creativiteit. Je leert samenwerken, fantaseren, associëren, je impulsen en je spontaniteit te vertrouwen en je wordt flexibeler in lichaam en geest.
Ontdek nu of het ook wat voor jou is. Doe mee.
Geef je op voor een proefles in een van de theatercursussen.
Of je nu een angsthaasje of lefgozer bent, jong of oud, iedereen kan spelen.
Al meer dan 20 jaar ben ik met veel plezier theatermaker en regisseur.
Doordat ik indertijd geen passende scripts kon vinden ben ik ze zelf maar gaan schrijven.  En dat ben ik blijven doen. Zo is elke voorstelling die ik maak uniek en persoonlijk in verbinding met de groep ontstaan. De leerlingen delen mee in het maakproces en hebben veel inbreng. Zo blijft het een levend leerproces voor beide kanten. De leerling zie ik als acterend maker. Een mooie voorbereiding op een vervolg theateropleiding. Vele leerlingen en stagiaires hebben afgelopen jaren deze weg gevonden, op MBO en HBO nivo.

Toneelcursus Zutphen

Momenteel geef ik in  Zutphen verschillende theatercursussen en voorstellingsgroepen voor jong en oud.
Theaterles Zutpen

Wil je weten of toneelspelen, acteren en improviseren iets voor jou is? Het is bijna altijd mogelijk om een keertje mee te doen. Behalve tijdens de productie periode’s. dan zij we druk met het repeteren van de voorstelling.  Neem gerust even contact op voor een proefles.

Bij aanbod kun je ook alle informatie over toneelles in Apeldoorn en Zutphen vinden.

Afgelopen jaren heb ik als regisseur en schrijver verschillende inter- en multidisciplinaire projecten gemaakt;  Projecten en voorstellingen.

Voor feestjes, vriendinnenworkshops, regie of auditieadvies/training  kun je altijd even contact opnemen.