Kindertheatergroep Apeldoorn

Kindertheater cursus Apeldoorn

Doe mee aan de proefles op 12 september 2018. 

Hier leeft de fantasie. Wil je een brutale prinses, criminele pinguïn, een bange superheld of zingende olifant zijn? het kan allemaal.

In de theater kindergroep verzinnen we alles zelf. We verzinnen zelf het verhaal en de rollen, met lappen en kleding maken we onze eigen kostuums, we bedenken een grappig of juist droevig einde..

Je leert improviseren en scenes maken. We doen steeds weer iets nieuws. Zo ontdek je wat je leuk vind en waar je goed in bent. En spelenderwijs ontdek je allerlei spel en theater vormen en technieken.

Halverwege de cursus houden we een open les en een het einde maken we een voorstelling voor je ouders, familie en vrienden. We maken dat net zo groot of klein als waar we zelf zin in hebben.

De kindertheater groep is een voorstellings cursus waarin de ontwikkeling van de fantasie, spelplezier en opbouwen zelfvertrouwen centraal staat.

Woensdag 16.00-17.30 uur

Locatie: Apeldoorn, Gigant

Start: 12 september 2018 proefles

Prijs: 1e half jaar 12 september t/m 19 december 2018 – kosten: 135 euro ( 15 lessen)

2e half jaar januari tot 12 juni 2019 (20 lessen) -kosten; 180 euro ( voorstelling wordt in de Ik Toon week gespeeld in de theaterzaal van Gigant)

Voor het gehele jaar: 300 euro

Meer weten?  Neem gerust even contact op.