Jongerentheatergroep

Jongerentheatergroep Apeldoorn

Stel dat je vijf minuten eerder dan normaal bent vertrokken van huis. Dan had je je deur niet open laten staan, was je niet tegen die scooter opgerend, en was je op tijd op Schiphol geweest om je geliefde tegen te kunnen houden. Maar wat zou er gebeurd zijn als je niet was gaan lopen, maar de fiets had gepakt? Zou je dan nog steeds een ruzie veroorzaken, een dode hond vinden en te laat bij het vliegveld aankomen?

Hij wacht op het vliegveld op zijn vriendin. Als ze er op tijd is, zal hij niet vertrekken. Zo niet dan gaat hij voor altijd naar Australië. Zij verlaat in haast haar woning. Maar onderweg gebeuren dingen die de weg ingewikkelder maken en haar tegenhouden.
Allemaal ervaren ze door kleine toevalligheden dat hun lot zich draait en hun leven ingrijpend verandert. Een huis wordt leeggehaald, een hond gedood, een relatie loopt dood. Maar wat als…en als niet…Kun je het lot in eigen hand nemen?
Meerdere personen komen  samen in dezelfde tijd op dezelfde dag in hetzelfde zich herhalende half uur….

De voorstellingen van Jongerentheatergroep Apeldoorn worden voor en door jongeren gemaakt. Onder begeleiding van professionele theatermakers en technici.

Apeldoornse jongeren die veelal weinig of geen spelervaring hebben kunnen aan de lijve ondervinden hoe een voorstelling tot stand komt. Jongeren met spelervaring kunnen hun acteervaardigheden verdiepen. Inmiddels zijn de eerste spelers afgestudeerd aan de theaterschool.

Woensdag 18.30-20.30 uur, jaar cursus 30 lessen

Locatie Apeldoorn, Gigant

Prijs 380 euro